Home arrow Newsletter
Newsletter Item
Date: 2008-10-20 15:36:46
Nieuwsbrief 2/2008

contact.pngLetsFly nieuwsbrief 2/2008

Welkom bij de 2e nieuwsbrief van LetsFly. Allereerst willen wij u graag bedanken voor de vele pagina's die u de afgelopen maand heeft bezocht. Nederlandse Frequent Flyers en liefhebbers van luxe travel producten kunnen onze service goed waarderen. Uiteraard gaan wij door met het informeren omtrent alles wat met het vliegen voor het gordijn te maken heeft. Product vernieuwingen maar ook tips en tricks hoe uw komende reizen goedkoper én comfortabeler kunnen plaatsvinden.


premiumeconomy.pngIcelandair biedt Premium Economy

Vanaf 1 november lanceert Icelandair een hybride klasse genaamd Economy Plus. 84 cm beenruimte, toegang tot business lounges, inchecken bij de Business Class balies en een hogere bagage limiet zijn de pluspunten van deze cabine.

Ook de Saga (Business) Class zal per 1 november 2008 geheel vernieuwd worden. De eerste foto's van de stoelen kunt u reeds op onze site aantreffen. Klik hier voor meer info.


firstclass.pngLetsFly doet mee met Bijenkorf Card actie

Op dinsdagavond 21 oktober kunnen BIJ cardhouders een gratis exemplaar van het magazine VakantieDeLuxe ophalen bij de zgn. Diamond points in alle Bijenkorf vestigingen. LetsFly werkt aan deze aktie mee en voorziet lezers van dit blad van talrijke tips. Wie een abonnement wil op dit magazine dat als enige in Nederland luxe travel producten beschrijft kan dat doen via de website van VakantieDeLuxe.

 


frequentflyer.pngFrequent Flyer nieuws & tips:

 

 


airplane.pngTevreden over onze service?

Heeft u op- of aanmerkingen over onze website, mail ons dan gerust. Verbeteringen en aanvullingen zijn altijd van harte welkom. Zo ontving LetsFly van de heer Jan Buitenhuis het verzoek om info omtrent ArkeFly te noemen. Binnen een week hebben wij daaraan kunnen voldoen. LetsFly is er voor en door passagiers, breng anderen daarom op de hoogte van onze site zodat ook zij kunnen profiteren van alle informatie.

LetsFly Newsletter


Member Login


Lost Password?
No account yet? Register

Airport Lounge Reviews


www.loungeguide.net

Character design by


Puppet Brain